Keresés
Termékek
Házhoz Szállítás FELTÉTELEI
 
A munkanapokon 16:00 óráig leadott megrendeléseket a KÖVETKEZŐ munkanapon 08:00 éS 17:00 Óra között vásárlónk címere szállítjuk. A Szolgáltatás AZ ORSZÁG Egész területén , átutalással éS készpénzzel fizető vásárlóink ??számára egyaránt igénybe vehető.
 
Budapest
 
Ha a Rendelés értéke NEM Éri el a nettó 25 000 Ft-ot, 1000 Ft + áfa SZÁLLÍTÁSI költséget Számítunk Fel. Amennyiben a Rendelés értéke Eleri a nettó 25 000 Ft-ot, a SZÁLLÍTÁSI költséget a Z-MARKET.HU átvállalja. Ha a Z-MARKET.HU NEM tudja a rendelt termékeket szállítani éS emiatt a Rendelés értéke 25 000 Ft Ala csökken, tartózkodás Számítunk Fel SZÁLLÍTÁSI költséget. A fennmaradó Tételek (a megrendelt aru raktárra érkezése utan) kiszállítása akkor Lesz ingyenes, ha További rendelést kapunk, amellyel a Rendelés értéke Ismet Eleri a nettó 25 000 Ft-ot. AZ adott NAPON, különböző időben leadott megrendelések értéke NEM összevonható. A rendelések értékeinek külön el Kell érniük a nettó 25 000 Ft-ot, hogy a SZÁLLÍTÁSI Költség ne Partnerünket terhelje. Budapesti Szállítás esetén a megrendelt árut kétpéldányos számla kíséretében visszük vásárlóink ??címere. Ebben AZ esetben AZ Aru átvételét a MÁSODIK példányon aláírással Kell igazolnia. Amennyiben a szállítmány NEM AZ EREDETI záró szalaggal van ellátva, kérjük, ellenőrizze tételesen a dobozokat a szállító jelenlétében éS AZ esetleges eltéréseket a SZÁLLÍTMÁNYOZÓ aláírásával ellátott jegyzőkönyvben rögzítsék. A jegyzőkönyvet 2 munkanapon belül Ingatlan el Kell juttatni a Z-MARKET.HU ügyfélszolgálatára.
 
Budapesten kívül Ingatlan
 
Ha a Rendelés értéke NEM Éri el a nettó 25 000 Ft-ot, 2700 Ft + áfa SZÁLLÍTÁSI költséget Számítunk Fel. Amennyiben a Rendelés értéke Eleri a nettó 25 000 Ft-ot, a SZÁLLÍTÁSI Költség 1700 Ft + Áfa. AZ adott NAPON, különböző időben leadott megrendelések értéke NEM összevonható. Vidéki Szállítás esetén a megrendelt árut szállítólevél kíséretében visszük vásárlóink ??címere. Ebben AZ esetben AZ Aru átvételét a szállítólevélen aláírással Kell igazolnia. A számlát AZ Aru átvétel utan postázzuk. Amennyiben a szállítmány NEM AZ EREDETI záró szalaggal van ellátva, kérjük, ellenőrizze tételesen a dobozokat a szállító jelenlétében éS AZ esetleges eltéréseket a SZÁLLÍTMÁNYOZÓ aláírásával ellátott jegyzőkönyvben rögzítsék. A jegyzőkönyvet 2 munkanapon belül Ingatlan el Kell juttatni a Z-MARKET.HU ügyfélszolgálatára.Expressz Szállítás

 

Házhoz Szállítás 3 oran belül Ingatlan

 
Expressz szállításra megrendeléseket munkanapokon 08:00 éS 12:00 Óra között fogad ügyfélszolgálatunk. Budapesten a megrendeléstől számított 2 oran belül Ingatlan, Budapest vonzáskörzetében pedig 3 oran belül Ingatlan leszállítjuk  a megrendelt tételeket viszonteladó Partnerünk telephelyére. A Szolgáltatás Csák Budapest és vonzáskörzetében érhető el, melyek AZ alábbiak:

Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Domony, Dunaharaszti, Ecser, Érd, Erdőkertes, Fót, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Kerepestarcsa, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Őrbottyán, Páty, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szada, Szentendre, Sződ, Sződliget, Tahi, Tahitótfalu, Telki, Törökbálint, Üröm, Vác, Vácegres, Váchartyán, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház. A szolgáltatást készpénzzel éS átutalással fizető partnereink egyaránt igénybe vehetik. A Szolgáltatás Dija Függ a megrendelés volumenétől éS a SZÁLLÍTÁSI címtől. A Pontos díjtételek AZ alábbi táblázatban láthatók .

A szállítmányt kísérő dokumentum kétpéldányos számla, melynek MÁSODIK példányát lebélyegezve, aláírva a szállító kollégának el Kell hoznia. Készpénzes Szállítás esetén a futár AZ Aru átadását követően a számla alapján átveszi a készpénzt.
 
Motoros küldemény : Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 5 kg éS Amely terjedelménél fogva a motorkerékpároknál rendszeresített dobozok valamelyikében szállítható.
AZ Alkalmazott dobozok:
  • 51x31x22 cm kiterjedésű, 40 l űrtartalmú,
  • 48x12x25 cm kiterjedésű, 25 l űrtartalmú.
AZ a küldemény, amelynek össztömege AZ 5 kg-ot meghaladja vagy EGY dobozban terjedelménél fogva NEM szállíthatók, autós küldeménynek minősülnek.
 
Autós küldemény : Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 250 kg, illetve terjedelme NEM haladja meg AZ 1 m3-t, azaz a futárszolgálat Által használt auto csomagtartójába vagy rakterébe belefér, illetve Amely szállítása tetőcsomagtartón megoldható.
 
Puttonyos küldemény : Olyan küldemény, amelynek össztömege legfeljebb 500 kg-ot, illetve Maximálisan 2 köbméter össztérfogatú, valamint a futárszolgálat Által használt puttonyos auto rakterébe vagy csomagterébe beleférnek. NEM puttonyos besorolású a küldemény, ha szállítása gépjármű tetőcsomagtartóján történik.
 
 
 
Kellemes vásárlást kívánunk!